zarnesti romania cazare
zarnesti romania cazare
Blog Article
plaiul foiii
Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali
Good route! Pretty demanding bodily and with some straightforward climbs on the way up. No climbing equipment required, and not specially harmful, but remember that this is simply not a rookie route
Being up to date with the most recent posts, I invite you to subscribe to your newsletter, only your e-mail tackle is needed.
Dacă vrei mai multe idei de vacanțe în România, hai pe Instagramul meu, postez acolo toate locurile pe unde mergem sau pe unde aș vrea să ajungem, așa că poți găsi o mulțime de idei inspirate
cabana plaiul foii harta
Inceputul traseului. Pana aici se poate ajunge cu masina. Mai sus sunt coordonatele exacte ale acestui loc.
Ziua two – Drumeţie, descoperirea refugiului, confecţionarea de arcuri şi săgeţi si montarea cortului
- Sura Pietrei Craiului - unitate de cazare care dispune atat de camere duble, cat si de suggestion apartament, care pot acomoda pana la patru persoane. Dispune de zona de gratar, are priveliste catre munte, aici iar parcarea si internetul sunt incluse in pretul rezervarii;
The amount of further beds authorized depends on the option you decide on. Look at mai multe info your picked selection for much more info.
Afișează ajutor Salvează imaginea Acest grafic prezintă tendința meteo timp de fourteen zile pentru Zărnești (Județul Brașov, România) vand teren plaiul foii cu simboluri meteo zilnice, minimul și maximul de temperatură, cantitatea de str plaiul foii precipitații și probabilitatea acestora.
Pentru a vizita locuri superbe din aceasta lume in cadrul unor excursii organizate, verificati optiunile disponibile pe Get your manual.
Prima porțiune am parcurs-o cu mașina: din satul Cheia am ieșit pe DN seventy three (Brașov – Pitești) către nord, apoi stânga prin Zărnești și apoi pe un drum neasfaltat destul de dificil până la Cabana Plaiul Foii.
La un moment dat, poteca continuă spre dreapta, iar de aici pana la Refugiul Spirla este cea mai solicitanta parte de pe aceasta portiune. Este bine de stiut ca inainte de aceasta urcare catre refugiu, este si ultima sursa de apa intalnită pe traseu.
Fiind luna iulie, a fost suficient de cald afara, iar temperatura nu a scazut foarte mult, astfel ca nu ne-a fost frig peste noapte in saci de dormit cu confort termic de până la minim six quality.